Lidmaatschap

Je kunt lid worden van het Harmonieorkest of het Leerlingenorkest als je over voldoende vaardigheden beschikt op één van de volgende instrumenten (in de diverse stemmingen):

Formulieren voor het inschrijven vind je in algemene downloads.

De kosten van het lidmaatschap worden automatisch maandelijks geïncasseerd en bedragen per maand:

Harmonieorkest Gebruik eigen instrument Geen gebruik eigen instrument
Werkend lid € 12,29  € 13,54 

Niet werkend lid 

(scholier, student,  uitkeringsgerechtigden of senior)

€ 10,28 € 11,53
     
Leerlingenorkest
 Meespelend Niet meespelend
  € 8,78 € 8,27
     
Gezins-deal (elk extra lid binnen één gezin) € 5,00 € 5,00

 

De tarieven worden in de eerste maand van het jaar geindexeerd conform de Consumentenprijsindex gepubliceerd door het CBS. 

Gezins-deal

Voor gezinnen waarin meerdere leden lid zijn van de vereniging geldt de gezins-deal. Het eerste lid betaalt het normale tarief, elk extra lid betaald het gezins-deal tarief. Let wel op, deze speciale deal is alleen geldig voor leden in het leerlingenorkest. Zodra een lid de overstap maakt naar het harmonieorkest of de leeftijd van 18 jaar bereikt zal het lid niet meer vallen onder de gezins-deal. 

HaFaBra-regeling

Leden van de vereniging die HaFaBra-les volgen bij de muziekschool mogen aan het einde van twee lesjaren het verzoek doen om € 72,00 terug te krijgen van de vereniging. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage voor het lesgeld van de muziekschool. Dit verzoek moet op eigen initiatief ingediend worden bij de penningmeester van de vereniging. Om de bijdrage te ontvangen dient het inschrijfformulier voor de muziekschool door de secretaris van de vereniging ondertekend te zijn. De bijdrage wordt na afloop van het lesjaar bij de muziekschool naar het bank-of girorekeningnummer overgemaakt waarvan ook de contributiebetalingen door de vereniging worden ontvangen.

Tegemoetkoming lesgeld en contributies

Niet iedereen is financieel in staat om lesgeld voor de muziekschool en/of contributie op te brengen. De gemeente Ridderkerk heeft een speciale regeling om hier in tegemoet te komen. Informatie hierover kan gevonden worden via deze link

Wij vinden het vanuit onze christelijke waarden belangrijk dat geld geen uitsluitingsgrond is om lid te kunnen worden van onze vereniging. Mocht geld toch een beperkende factor zijn dan kan hierover contact met ons worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Agenda

Filmconcert
za 01 december: 20:00 uur
Ridderkerk

Kerstfeest in de buurt
wo 19 december: 00:00 uur


Login

Sponsorkliks

“SponsorKliks,