Jos den Boer - dirigent Harmonieorkest
 
Jos den Boer (1961 Oud-Beijerland)Jos den Boer begon zijn muzikale loopbaan bij de plaatselijke muziek vereniging “de Bazuin” waar hij les kreeg van Alex Zwijgers en Martin van de Merwe. 
 
Na het behalen van zijn VWO diploma ging hij studeren aan het Rotterdams Conservatorium bij Pieter Gouderjaan (hoorn) en Jaap Koops (directie). Hij behaalde daar de diploma’s docerend musicus hoorn; uitvoerend musicus hoorn en Ha-Fa directie.
 
In 1982 werd Jos aangesteld als hoornist bij de Koninklijke Militaire Kapel te Den Haag. Na de reorganisatie binnen de militaire muziek in Nederland, werd hij in 2006 aangesteld als hoornist bij de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso te Assen. Daarnaast speelt hij in het Belgische orkest Il Novecento en remplaceert hij als hoornist bij diverse symfonieorkesten. Tevens is Jos werkzaam als dirigent en docent. Momenteel is Jos dirigent bij Harpe Davids Ridderkerk en Bfo Da Capo Heinenoord. Als docent is en was hij verbonden aan diverse muziekscholen en muziekverenigingen. Ook fungeert hij regelmatig als jurylid bij solistenconcoursen. Sinds 1996 is hij examinator/gecommitteerde voor landelijke muziekexamens bij muziekscholen en andere muziekopleidingen.
 

Agenda

Stichting Present Minimaconcert
vr 08 maart: 19:30 uur
Farelcollege, Kastanjelaan Ridderkerk

Medewerking Paasdienst
zo 21 april: 09:30 uur
Goede Herderkerk, Seringenstraat 1 Ridderkerk

Dodenherdenking
za 04 mei: 19:30 uur
Begraafplaats Rusthof. Lagendijk 50 Ridderkerk

Kerkdienst Levensbron
zo 05 mei: 09:00 uur
Levensbron. Jan Luykenstraat 10 Ridderkerk

Koepelconcert
vr 10 mei: 20:00 uur
Winkelcentrum Ridderhof onder de koepel

Lancaster monument
vr 28 juni: 00:00 uur
Rijksstraatweg tegenover huisnummer 316

Muziekfestival OBK Pernis
za 06 juli: 12:00 uur
Arie den Arendplein in Pernis

Login

Sponsorkliks

“SponsorKliks,